Licitatii virtuale on-line, vanzari, cumparari, comert electronic    luni, 18 iunie 2018
Acasa  |   Logare  |   Inregistreaza-te  |   Articole  |   Harta  |   Termeni si conditii  |   FAQ  |   Contact     

Avansata
Catalog

 
Acord - Termeni si conditii


Cititi cu atentie termenii si conditiile acestui Acord. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile din prezentul Acord, nu va inregistrati si nu utilizati serviciile oferite prin intermediul site-ului Licitatii-Virtuale.ro.
Prezentul Acord intra in vigoare odata cu bifarea casutei "Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare" din pagina de inregistrare si din pagina de Editare profil.
Prin cuvantul site care va fi folosit in prezentul Acord, se intelege site-ul Licitatii-Virtuale.ro.
Prin cuvantul Utilizator care va fi folosit in prezentul Acord se intelege orice persoana care este inregistrata in baza de date a site-ului, care foloseste serviciile oferite de site si care este de acord cu respectarea Termenilor si conditiilor prezentului Acord.
Prin cuvantul Furnizor care va fi folosit in prezentul Acord se intelege colectivul care administreaza si gestioneaza buna functionare a site-ului si care este de acord cu respectarea Termenilor si conditiilor prezentului Acord.
In cazul aparitiei unor modificari ale prezentului Acord, acestea vor fi anuntate prin email utilizatorilor. In cazul in care utilizatorii se vor folosi in continuare de serviciile oferite de site, se intelege implicit ca acestia sunt de acord cu modificarile survenite.
Serviciile noastre pot fi utilizate de orice persoana fizica majora care are capacitatea juridica de a incheia un contract.
Termenul licitatie este folosit in prezentul Acord si in alte rubrici ale site-ului numai din comoditate si nu trebuie interpretat in sensul termenilor juridici "oferta" sau "licitatie". Site-ul Licitatii-Virtuale.ro nu este o "casa de licitatii" in sensul juridic al cuvantului. Astfel, Licitatii-Virtuale.ro:
- nu are statut de intermediar sau comisionar, neavand obligatii contractuale fata de acele persoane fizice care doresc sa vanda sau sa cumpere diverse articole.
- nu realizeaza operatiuni de comert si de cumparare prin intermediul acestor licitatii.
- nu promoveaza produse sau servicii ale unei terte parti.


SERVICII


Serviciile disponibile online prin intermediul site-ului sunt:
- inregistrarea de utilizatori in baza de date a site-ului, atat in format text, cat si in format grafic (se poate atasa optional cate o singura poza pentru fiecare utilizator).
- validarea utilizatorilor in baza de date a site-ului prin intermediul adresei de email pe care acestia o completeaza la inregistrarea in site.
- posibilitatea de modificare a profilului utilizatorului de catre acesta.
- inscrierea de anunturi de mica publicitate de catre utilizatori in baza de date a site-ului, atat in format text, cat si in format grafic (se pot atasa optional maxim 6 poze pentru fiecare anunt postat).
- publicarea si vizualizarea acestor anunturi pe Internet.
- modificarea, cu anumite limite, a anunturilor de pe site de catre utilizatorii care le-au postat pe site.
- posibilitatea de licitare on-line a produselor oferite.
- posibilitatea de contact a altor utilizatori prin intermediul unui serviciu intern de mesaje in cadrul site-ului.
- anuntarea prin email a utilizatorilor in cazul reusitei sau esecului unei licitatii; in cazul unei reusite a unei licitatii, ofertantul este notificat prin email de reusita licitatiei si i se comunica datele de contact ale licitantului, iar licitantul este si el notificat prin email de reusita licitatiei si i se comunica datele de contact ale ofertantului.
- posibilitatea de stergere a anunturilor de mica publicitate de catre utilizatorii care le-au postat dupa expirarea timpului de licitare.
- posibilitatea de stergere a mesajelor de catre utilizatori in cadrul comunicatiei in interiorul site-ului.
- in cazul in care utilizatorii nu-si sterg din proprie initiativa licitatiile postate terminate, acestea vor fi sterse automat dupa 30 zile de la data terminarii licitatiei.
- posibilitatea de cautare a anunturilor publicate de utilizatori dupa cuvinte-cheie.
- trimiterea de Newsletters catre utilizatori cu informatii despre noutatile de pe site.


OBLIGATIILE UTILIZATORULUI


Utilizatorul are urmatoarele obligatii:
- sa furnizeze informatii reale privind datele de contact si cele privind anunturile postate.
- sa aiba drept de proprietate asupra bunurilor pe care doreste sa le vanda.
- sa nu adauge anunturi cu continut ilegal.
- este interzisa postarea de anunturi care aduc atingere statului Roman, care contravin oricaror legi sau reglementari locale, guvernamentale, statale sau internationale sau cu continut pornografic, xenofob, defaimator, obscen sau amenintator.
- publicand un anunt pe site, utilizatorul este singurul raspunzator pentru orice litigii sau pretentii de orice natura aparute ca urmare a publicarii anuntului de catre utilizator pe site.
- este interzisa publicitatea sau reclama pentru anumite produse de catre utilizatori pe site; este interzisa trimiterea de anunturi comerciale catre alti utilizatori ai site-ului.
- este interzisa introducerea datelor personale de contact ale utilizatorilor in cadrul titlului sau descrierii produselor oferite spre vanzare pe site.
- este interzisa introducerea datelor personale de contact ale utilizatorilor in cadrul serviciului de mesaje interne private sau publice oferite pe site.
- sa nu introduca date sau informatii false de contact ale unor persoane straine cu scopul de a provoca daune morale.
- sa nu foloseasca un limbaj trivial, cuvinte obscene sau orice expresii care ar putea deranja pe alti utilizatori ai site-ului.
- sa nu adauge mai multe anunturi avand acelasi continut sau inteles.
- sa respecte postarea anunturilor dupa categoriile corecte din punct de vedere al continutului.
- sa nu foloseasca adresele de contact ale altor utilizatori pentru trimiterea de mesaje nesolicitate (spam).
- toti utilizatorii acestui site au obligatia de a-si respecta toate obligatiile fata de furnizor, precum si fata de ceilalti utilizatori (in cazul incheierii unei tranzactii de vanzare - cumparare). Prin incheierea tranzactiei cu un alt utilizator, va angajati sa respectati clauzele de vanzare ale articolului respectiv, clauze care sunt incluse in descrierea articolului oferit spre vanzare.

Utilizatorul este singurul responsabil, civil si penal, de continutul anunturilor si a mesajelor postate pe site.


OBLIGATIILE FURNIZORULUI


Furnizorul nu are controlul asupra calitatii, acuratetii sau veridicitatii articolelor listate in acest site.
Furnizorul nu poate garanta faptul ca un vanzator sau un cumparator va incheia tranzactia.
Furnizorul nu poate asigura transferul de proprietate asupra unui bun in momentul incheierii unei licitatii.
Furnizorul nu are obligatia de a controla informatiile oferite de catre utilizator si disponibile pe site.
Furnizorul nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise de catre utilizatori.
In cazul in care furnizorul are motive sa suspecteze ca utilizatorul nu respecta obligatiile ce-i revin conform prezentului Acord, isi rezerva dreptul de a sterge contul utilizatorului, informatiile publicate de acesta si de a interzice accesul utilizatorului la serviciile oferite prin intermediul site-ului, fara o notificare prealabila a acestuia.
In eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Furnizorul este absolvit de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.
Furnizorul isi rezerva dreptul de a stoca in baza de date anunturile si adresele de contact furnizate de catre utilizator pe care poate sa le foloseasca in scopuri publicitare.
Furnizorul nu isi asuma nici o responsabilitate fata de corectitudinea datelor care apar pe site, nu are nici o responsabilitate in cazul intarzierii, stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatiile, din orice motive.
Furnizorul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive, nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea serviciilor sau securitatea aplicatiilor sale.


RASPUNDEREA


Intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile postate pe site si transmise in Internet de catre utilizator, precum si pentru consecintele care pot apare in urma acestor activitati, revine in exclusivitate utilizatorului.


Acasa  |   Logare  |   Inregistreaza-te  |   Articole  |   Harta  |   Termeni si conditii  |   FAQ  |   Contact     

Copyright (©) licitatii-virtuale.ro. Toate drepturile rezervate.